Програмен продукт "Преглед на алармите"

Пусната е първата версия на ПП "ПРЕГЛЕД НА АЛАРМИТЕ". Той се използва за извеждане на историята на алармите, генерирана и съхранена от Vijeo Citect (Citect SCADA). Дава достъп до пълната история на отчетените от системата аларми и записани като текстови файлове.

Допълнително продуктът ползволява филтриране на данните по различни критерии, както и търсене по съдържащ се текст. Повече за продукта може да прочетете тук.

 

 

Пуснат е новият сайт на РУЕВИТ ЕООД

new-site-lookНа 01.02.2013 год. беше пуснат обновеният сайт на РУЕВИТ ЕООД с повече информация и нов външен вид. При разработката му бяха разгледани множество различни оформления, като накрая се спряхме на този, който ни се стори най-подходящ и отговарящ на дейността на дружеството.

Тепърва предстои добавянето на още информация за нашите услуги, продукти, реализирани проекти и пр.

Надяваме се, изборът ни да е добре приет и от всички посетители на сайта. Ако имате предложения и забележки, моля не се колебайте да ги споделите с нас в раздел Контакти

още...

Изнесен научен доклад

neutralization-smallНа 05.10.2012 год. нашият колега инж. Атанас Павлов изнесе доклад на тема "Неутрализация на маслото при рафиниране на слънчогледово олио" на международната конференция "Автоматика и информатика '12". Форумът се организира от Съюзът по Автоматика и Информатика (САИ) "Джон Атанасов" и е утвърден като един от най-престижните на територията на странта. Докладът е публикуван в списание "Автоматика и информатика".

още...